NOČ NA VRHNIKI 2017

Tudi tokratna Noč na Vrhniki bo prav posebna in edinstvena. Poleg svoje osnovne ideje, ki jo nosi že sedemnajst let, torej zabavati mlado in staro, od blizu in daleč, bo letos še posebej izpostavljena kot uspešen model razvoja lokalne prireditve.

Osrednja zvezda večera bo na glavnem vrhniškem odru obeležila 50-letnico svoje kariere. Beseda teče o legendarni Nedi Ukraden, ki je s številnimi hiti in stilskimi preobrazbami še danes ena glavnih ikon popularne glasbe na področju bivše skupne države. Ne smemo pa pozabiti tudi vseh ostalih glasbenih izvajalcev in skupin, ki nam bodo pričarali pravo glasbeno doživetje. Vračajo se Tabu s svojim še dokaj svežim izdelkom, albumom Nabiralka zvezd, kjer se je nabralo že kar nekaj hitov. Seveda so pravi »hit makerji« tudi skupini Kingston in Mambo Kings, ki bosta poskrbeli za odlično žurersko vzdušje. Nipke in Trkaj sta znanilca raperskih napevov, ki jih Slovenija vedno bolj sprejema za svoje, za uvod v vrhunec v večera pa bodo poskrbeli Batista Cadillac in Ines Erbus, mlada pevka, ki se je še posebej dokazala v šovu Znan obraz ima svoj glas. Ognjemet ob polnoči, zabaviščni park in otroška gledališka predstava Sonijevo potovanje iz Vrhnike v vesolje na začetku večera bodo dodali še nekaj čarobnosti k celotnemu dogajanju.

S podporo dolgoletnih pokroviteljev, Občine Vrhnika in Zavoda Ivana Cankarja smo uspeli ohraniti prireditev brez vstopnine, zatorej se lahko prepustite zabavi popolnoma brezplačno. Mi pa bomo poskrbeli, da vam bo Noč na Vrhniki spet ostala v prijetnem spominu vsaj do naslednjega leta.

Vidimo se v soboto, 17. junija od 18.30 ure dalje v Športnem parku na Vrhniki.